طراحي سايت فانوس

شركت طراحي سايت فانوس وب به عنوان يكي از معتبر ترين شركت هاي طراحي سايت در تهران يا صد هاي نمونه كار طراحي سايت در بازار ايران با اتكاء به دهها طراح سايت مسلط به زبانهاي برنامه نويسي روز طراحي وبسايت، تا كنون موفق به طراحي و توسعه سايتهاي بزرگي گرديده است.

چرا راه اندازي سايت اينترنتي

۶ بازديد

چرا بايد سايت داشته باشيم و هدفمان از راه اندازي سايت اينترنتي چيست؟ آيا فقط شنيده ايم كه موفقيت در كسب و كار اينترنتي است؟ آيا باور داريم در اين كسب و كار موفق مي شويم ؟ اگر شنيده ايم كه هيچي، شنيدن كي بود مانند ديدن ، اگر باور داريم پس چرا از هر ده سايتي كه راه اندازي ميشه نه تاش موفق نميشه، من خودم به شخصه تا به حال صدها سايت طراحي و راه اندازي كرده ام، همه مديران هر كدوم با كلي آمال و آرزو اقدام به راه اندازي  و سفارش طراحي سايت به فانوس وب كردن و با چنان هيجاني كار رو شروع كردن كه آدم احساس ميكرد از آمازونم اينا جلو ميزن، اما متاسفانه آتيش تند زود خاموش ميشه و بعد از تحويل سايت و گرفتن آموزش هاي كامل كار با سايت ، بعد از مدت كوتاهي كسب و كار اينترنتي رو كلا بي خيال ميشن و ميرن سراغ كسب و كار قبليشون. تو تمام اين طراحي سايت هايي كه من انجام دادم چندتاشون پيگير بودن و تونستن به بهترين هاي سايت اينترنتي تو ايران تبديل بشن، با توجه به تجربه و ديدن مشتري هاي مختلف چند تا عاملو ديدم كه به موفقيت در كسب و كار اينترنتي مي انجامه ، كه مهمترين اون هدف گذاري در كسب و كار اينترنتي است، كه تو اين مقاله به شرح اون مي پردازم، با ما همراه باشيد.

اهداف مختلف در راه اندازي سايت اينترنتي

1- ارائه خدمات به مشتريان

برخي سايت ها اينترنتي هستند كه هدف خود را برمبناي ارائه خدمات به مشتريان در نظر ميگيرند. در اين نوع وب سايت هدف بر اين است كه به مشتريان سابق خود خدمات بهتري ارائه دهند و انها بتواند نظرات و انتقادات و پيشنهادات خود را به مدير سايت برساند و يا از طريق سايت بتوانندپيگيري وضعيت خدمات دريافتي و پشتيباني داشته باشند.

2- برندسازي شركت يا محصول

برندينگ اغلب به عنوان هدف در هر وب سايت تجاري مي باشد. و بسياري از سايت هاي اينترنتي در دنيا وجود دارد كه بر مبناي  برندسازي اينترنتي شكل گرفته اند مانند كوكاكولا و اپل ، بايد توجه داشته باشيد در راه اندازي كسب و كار اينترنتي براي برندسازي اينترنتي بايد نام دامنه و برند شما يكي باشد.

3- فروش اينترنتي كالا

يكي ديگر از اهدافي كه هر سايت تجاري بدون توجه به مدل تجارتش آن را دنبال مي كند. افزايش درآمد از طريق فروش اينترنتي كالا است. فروش محصولات يكي از متداول ترين روش هاي كسب و كار اينترنتي مي باشد. وب سايت هاي رزروآسيون تور و بليط هواپيما، وب سايت هاي بي تو بي و فروشگاههاي اينترنتي خرده فروشي از آمازون تا وب سايت هايي كه يك كسب و كار كوچك خانگي دارند و حتي سايت هاي كه از كاربران كمك مالي جمع آوري مي كنند با هدف ايجاد درآمد از اينترنت ايجاد شده اند. اين سايت ها از اينترنت براي تعيين ويژگي هاي جغرافيايي مشتريان خود و تعيين نياز آنها و تلاش براي برآورده كردن اين نيازها استفاده مي كنند.

4- كسب درامد از تبليغات

شايد مواردي مانند جريمه هاي سنگين گوگل براي خريد و فروش لينك شما را به اين اشتباه انداخته باشد كه ديگر نميتوان با هدف كسب درآمد از سايتي تبليغات گرفت. اما اين موضوع كاملاً غلط است. شما نميتوانيد در سايت خود تبيلغات غير مرتبطي داشته باشيد كه با هدف انتقال اعتبار از سايت شما به سايت هدف ايجاد شده باشد. در غير اينصورت تبليغات در سايت هيچ مانعي ندارد. يعني آنكه شما ميتوانيد به سايت هاي مرتبط لينك هاي تبليغاتي بدهيد و درضمن با اين لينك اعتبار اين سايت ها نزد موتورهاي جستجو را بالا ببريد. همچنين ميتوانيد به سايت هاي غير مرتبط بدون انتقال اعتبار لينك دهيد و با دريافت هزينه تبليغات از آنها درآمد كسب كنيد. نكته اي كه در اين موضوع بايد حتماً به آن به پردازيم اين است كه هنگاميكه ميخواهيد از وب سايت خود با كمك تبليغات درآمد كسب كنيد. بايد سعي كنيد كه تنها به سايت هايي لينك تبليغاتي بدهيد كه بازديد كنندگان سايت شما به تبليغات آن سايت علاقه داشته باشند و احتمال كليك كاربران سايت روي لينك تبليغاتي زياد باشد. در غير اين صورت اين لينك هاي تبليغاتي براي سايت مقصد هيچ مزيتي ايجاد نمي كنند. از جمله سايت هايي كه از اين طريق درآمد كسب مي كنند. ميتوان به سايت هاي خبري، سايت هاي اشتراك گذاري رايگان ويدئو و مانند آنها اشاره كرد.

دستيابي به نيازهاي داخلي و يا ايجاد ارتباطات داخلي

سايت هايي كه در اين دسته قرار دارند. سرمايه گذاران را جذب مي كنند، شركاي استراتژيك كسب و كار را شناسايي مي كنند، توليد كنندگان كالا را ميابند، كارفرمايان را استخدام مي كنند و يا از آنها حق نمايندگي مي خرند. همانطور كه ميبينيد نوع مشتريان اين سبك از سايت ها با سايتهاي مشتري محور كاملاً متفاوت است و اين تفاوت در بازاريابي اين قبيل سايت ها نيز مشاهده ميگردد.

بهبود پروسه تجارت

تجارت هايي كه علاوه بر تجارت در دنياي وب در دنياي آفلاين نيز به تجارت مي پردازند بدنبال دستيابي به اين هدف مي باشند.

تجارت هاي بزرگ با ورود به عرضه وب بزرگتر شده اند و تجارت هاي كوچك با ورود به اين عرصه اغلب نحوه فعاليت خود را بهينه سازي كرده اند. بهبود پروسه تجارت در دنياي وب با شناخت درست از كاربران و مشتريان بلقوه محصولات ممكن ميشود.

انتخاب دامنه مناسب براي طراحي سايت

۹ بازديد

انتخاب دامنه مناسب براي طراحي سايت

دامنه مناسب قدم اول براي طراحي سايت است. در صورت داشتن دامنه براي كمپاني، دامين مورد نظر بررسي مي گردد و از نظر سئو و بازاريابي نظر كارشناسي داده خواهد شد و در غير اينصورت دامنه متناسب با نوع كمپاني با توجه با اصول علمي و بنيادي سئو و بازاريابي و نظر نهايي كارفرما به نام كمپاني و يا كارفرما خريداري ميگردد.

دامنه مناسب :

1– از نظر بازاريابي : دامنه بايد كوتاه و روان باشد و كاربران براحتي بتوانند آن را به خاطر بسپارند.
2– از نظر سئو: دامين مناسب بايد با توجه به كلمات كليدي اصلي سايت استفاده گردد به طور مثال از پسوندهاي و پيشونده هاي مانند SHOP,ESHOP و … استفاده گردد.
3– از نظر تكنيكي : تعداد كاركتر هاي دامنه بايد كم باشد و مابين 8 كاركتر تا 12 كاركتر بيشتر نباشد.و از كاركترهاي مانند عدد و خط فاصله در آن استفاده نشود.
4– از نظر حقوقي:كليه پسوندهاي دامنه مورد نظر مانند .COM، .IR، .NET، .ORG و … خريداري شود تا امكان سوء استفاده از نام سايت در آينده براي افراد سودجو و شركت هاي رقيب باقي نگذارد.
5– شكل حروف: نوع شكل حروف براي طراحي لگو و گرافيكي آن امر چندان مورد با اهميتي نيست و در صورت اينكه موارد فوق انجام گرفته باشد ، طراح گرافيك به راحتي مي تواند لگو متناسب با طراحي وب سايت را ايجاد نمايد.
6– دامنه ارجح: با توجه به خريداري پسوند هاي مختلف براي دامنه سايت ، بهترين دامنه براي شروع كار دامنه .COM مي باشد چرا كه اين دامنه به صورت بين المللي بوده و امكان تبليغات در گوگل امكان پذير مي باشد و ساير دامنه ها مي بايست بر اين دامنه ريدايركت گردد.
7– مالكيت دامنه: كليه اطلاعات ثبت و مالكيت دامنه بايد به نام كمپاني و يا مديريت كمپاني خريداري شود و براي ايشان شناسه ايرنيك دريافت گردد و كليه اطلاعات كنترل پنل دامنه چه به صورت بين المللي و چه شناسه ايرنيك در اختيار مالك دامنه قرار گيرد.
8– مدت زمان دامنه: تاريخ اعتبار دامنه و مدت زمان دامنه بهتر است حداقل 5 سال خريداري گردد .
9– نيم سرور هاي دامنه: به دلايل امنيتي و اصول سئو بهتر است نيم سرور هاي دامنه متفاوت از نام اصلي دامنه باشد